Využívání 3D modelování ve firmě - Vacek, Karel; Šedivá, Zuzana, 1961-; Duffek, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce se zabývá využíváním 3D modelování ve firmě střední velikosti. Cílem práce je zanalyzování a popsání oblastí, způsobů a příčin využívání 3D modelování na základě dat z firmy, která se zabývá výrobou elektronických zařízení pro český a zahraniční trh. Dalším cílem je vytvoření souboru doporučení využitelného menšími nebo začínajícími firmami s podobným zaměřením, které řeší využívání 3D modelování. Cíle je dosaženo především metodami analýzy a sběru dat pozorováním a individuálními rozhovory v kombinaci s vlastními znalostmi a zkušenostmi z praxe. Práce je rozdělena do tří částí. První část obsahuje teoretický základ vhodný pro správné pochopení základních souvislostí dané tématiky. Druhá část je zaměřena na představení využívání 3D modelů v různých oblastech ve vybrané firmě a podpoření a doplnění těchto tvrzení názornými ukázkami reálných výstupů formou obrázků. V poslední části se nachází soubor tipů a doporučení v souvislosti s 3D modelováním využitelný menšími nebo začínajícími firmami s podobným zaměřením.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses