Ekonomické aspekty managementu hudebního eventu v památkových objektech na příkladu Pražské tržnice - Kočiš, Tomáš (2022)
Cílem práce je zmapování hudebních eventů pořádaných v Pražské industriální památce 20. století, Pražské tržnici a zachytit unikátnost Pražské tržnici v kontextu hudebních eventů a popsat specifika spojená s jejich pořádání. Použitá metodika výzkumu je kombinací komparatistiky dle. Adama Przeworskiho, případové studie a rozhovorů s aktéry. Výsledkem je popis pořádaných eventů v areálu, popis jeho vhodnosti k pořádání a unikátních vlastností a popis předpokladů k pořádání.