Ekonomické aspekty managementu hudebního eventu v památkových objektech na příkladu Pražské tržnice - Kočiš, Tomáš; Patočka, Jiří, 1951-; Matoušková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem práce je zmapování hudebních eventů pořádaných v Pražské industriální památce 20. století, Pražské tržnici a zachytit unikátnost Pražské tržnici v kontextu hudebních eventů a popsat specifika spojená s jejich pořádání. Použitá metodika výzkumu je kombinací komparatistiky dle. Adama Przeworskiho, případové studie a rozhovorů s aktéry. Výsledkem je popis pořádaných eventů v areálu, popis jeho vhodnosti k pořádání a unikátních vlastností a popis předpokladů k pořádání.
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses