Návrh a implementace počítačové hry pro podporu výuky strategické analýzy - Šimůnek, Václav; Šedivá, Zuzana, 1961-; Procházka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Práce je zaměřena na návrh a implementaci počítačové aplikace s prvky gamifikace pro podporu výuky strategické analýzy. První část je věnována gamifikaci, jejím prvkům, trendům a využití v praxi. Tato část zároveň seznámí čtenáře se základy strategické analýzy, které jsou potřeba pro podložení správnosti informací v navrhované hře. Druhá část se zabývá analýzou, návrhem a implementací aplikace s prvky gamifikace v herním enginu Unity a v programovacím jazyce C#. Vytvořená aplikace studenta slouží k výuce základů strategické analýzy.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses