Získávání zaměstnanců v mikro organizaci - Vybíralová, Petra; Stříteský, Marek; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá rozborem procesu získávání zaměstnanců v mikro organizaci a klade si za cíl navrhnout možná doporučení pro optimalizaci počtu pracovníků v analyzované společnosti. V teoretické části práce je charakterizován pojem mikro podnik v souvislosti s řízením lidských zdrojů. Následující kapitoly jsou věnovány jednotlivým krokům procesu získávání pracovníků, a to od identifikace potřeby získávání pracovníků až po sestavení předvýběru vhodných uchazečů. V rámci druhé části práce je provedena analýza interní dokumentace doplněná o poznatky z rozhovoru s projektovým manažerem zkoumaného mikro podniku. Pro dosažení komplexního pohledu na problematiku je analytická část dále obohacena o výstupy z rozhovorů se čtyřmi stávajícími zaměstnanci. Na základě zmíněných metod jsou v závěru práce vyhodnoceny návrhy a doporučení pro zefektivnění procesu získávání zaměstnanců.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses