Vliv vývoje ekologických a ekonomických změn na obměnu vozového parku firem - Löffelmann, Jiří; Vinš, Marek; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výběru automobilů ve firemních flotilách a limitacích, které způsobují ekologické a ekonomické změny. Na začátku v teoretické části jsou představeny pojmy podstatné pro pochopení zaměření práce a zároveň slouží jako podklad pro část praktickou. Praktická část se věnuje metodě kódování rozhovorů a konkrétním případům z praxe. Cílem práce je najít a vybrat faktory, které firmy ovlivňují ve výběru automobilů. Toho bylo docíleno na základě deseti polostrukturovaných rozhovorů s fleet manažery konkrétních firem. V praktické části jsou výstupy z těchto rozhovorů blíže rozebrány. Na závěr jsou shrnuty výstupy z praktické části a následně uvedena možná doporučení.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses