Mapa paměti města Libochovice jako nástroj animace kulturního dědictví - Koptová, Františka; Tyslová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato práce řeší problematiku animace kulturního dědictví, míst paměti a kulturně-historického kontextu města Libochovice. Bere si za cíl vytvořit tzv. Mapu paměti, která potvrdí významné pilíře místní identity. K jejímu dosažení bylo využito historických pramenů, dotazníkového šetření mezi obyvateli a rozhovoru s místní osobností. Dále práce představuje jednotlivé kulturně-společenské pojmy a blíže popisuje fungování města v intencích kultury.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses