Impakt pandemie COVID-19 na online aktivity Národního muzea - Drozdova, Agata; Prokůpek, Marek, 1987-; Horňáková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této práce je popsat, jak Národní muzeum v Praze přizpůsobilo své fungování v době pandemie Covid-19. Práce obsahuje ohodnocení přechodu do online světa, kam patří virtuální výstavy, digitalizace rukopisů a další online aktivity. Součástí práce je dotazníkové šetření, jehož účelem bylo zjistit názor návštěvníků na virtuální prohlídky Národního muzea. Z tohoto průzkumu bylo nejen zjištěno, jak na virtuální výstavy reagují návštěvníci Národního muzea, ale zda mají o těchto výstavách vůbec povědomí. Průzkum odpověděl na výzkumnou otázku práce, která zní: Jak vnímají návštěvníci virtuální výstavy Národního muzea? A potvrdil stanovenou hypotézu: Návštěvníci Národního muzea preferují fyzické výstavy před virtuálními výstavami.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses