Analýza Mentoringového programu na Fakultě podnikohospodářské - Műllerová, Barbora; Říhová, Gabriela; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza Mentoringového programu spolku Studujeme FPH z hlediska programu, vnímaného přínosu a komunikace ze strany vedení spolku. K analýze jsou využity hloubkové rozhovory s 23 účastníky Mentoringového programu za poslední tři roky. Otázky v rámci dotazníku byly vytvořeny se zaměřením na silné a slabé stránky Mentoringového programu stejně jako na příležitosti a hrozby, které se s ním pojí. Praktická část je založená na identifikaci klíčových témat pro Mentoringový program na Fakultě podnikohospodářské na základě polostrukturovaných rozhovorů. Mezi hlavní témata patří budování vztahů, podpora při studiu a osobní rozvoj. Vzhledem k dílčím otázkám se jako stěžejní silná stránka Mentoringového programu projevilo budování vztahů, podpora při studiu, osobní rozvoj, networkingové a rozvojové události a příprava mentorů na jejich roli. Mezi slabé stránky patří nedostatek networkingových aktivit, nedostatek událostí primárně pro mentees, nevhodní účastníci programu, technické chyby při komunikaci a malá podpora ze strany spolku.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses