Spokojenost zaměstnanců s řízením lidských zdrojů ve vybrané organizaci. - Vaňková, Klára; Legnerová, Kateřina, 1965-; Jurečková, Milena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Předmětem diplomové práce je analýza řízení lidských zdrojů v organizaci Aklace, se zaměřením na spokojenost zaměstnanců s činnostmi personálního útvaru firmy. Hlavním cílem práce je identifikace současné míry spokojenosti zaměstnanců s řízením lidských zdrojů ve společnosti Aklace. Dílčím cílem je vyhodnocení současného způsobu řízení lidských zdrojů a identifikace případných nedostatků. Práce se opírá o teoretický základ, který vychází výhradně z odborné literatury a vědeckých článků. Praktická část je věnována představení zkoumané organizace a seznámení s personálními činnostmi, které vykonává. Součástí je také vyhodnocení dotazníkového šetření a zodpovězení dílčích výzkumných otázek. Na základě těchto výsledků je poté zodpovězena hlavní výzkumná otázka a následně jsou předloženy konkrétní návrhy a doporučení, vedoucí ke zlepšení procesů a zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses