Vliv influencer marketingu na Instagramu na nákupní chování spotřebitelů ve věku 13 až 18 let - Bendová, Denisa; Vávra, Oldřich; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce zkoumá dopady influencer marketingu v online prostředí Instagramu na spotřební chování dětí a mladistvých ve věku 13 až 18 let. V teoretické části práce jsou charakterizovány pojmy, které souvisí s influencer marketingem, sociálními sítěmi a trendy dnešního online prostředí. Praktická část se zaměřuje na analýzu primárních dat získaných pomocí kvantitativního dotazníkového šetření. Diplomová práce je obohacena o primární data získaná metodou osobního dotazování a metodou CATI s vybranými influencery a zástupci firem.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses