Strategická analýza společnosti Vivantis a.s. - Luongová, Karina Trang; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Obsahem této bakalářské práce je strategické analýza společnosti Vivantis a.s. Cílem této práce je vyhodnocení současného postavení společnosti na trhu a porovnání s konkurenčními firmami. V teoretické části je provedena rešerše odborné literatury, na kterou následně navazuje část praktická. V té je vybraná společnost podrobena jednotlivým analýzám, které jsou na konci shrnuty ve SWOT analýze. Na závěr bude poskytnuto doporučení, jež by mohlo vést k získání větší konkurenční výhody.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses