Zhodnotenie ekonomického vývoja a návrh finančnej stratégie podniku Mops Press s.r.o. - Kozej, Adam; Štamfestová, Petra, 1984-; Syrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cieľom bakalárskej práce je zhodnotiť finančnú situáciu spoločnosti MOPS PRESS na základe metód finančnej analýzy a súhrnných ukazovateľov finančnej výkonnosti podniku a vyhodnotiť finančné zdravie podniku pomocou výsledkov nadobudnutých analýzou. Posledným krokom je navrhnutie odporúčaní pre zlepšenie aktuálnej ekonomickej situácie. Práca pozostáva z teoretickej a praktickej časti. Prvá, teoretická časť vysvetľuje účel a podstatu zvolených nástrojov a metód. Nasledujúca praktická časť analyzuje finančnú situáciu, zväčša, pomocou verejne dostupných zdrojov, hlavne účtovných závierok zobdobia 2016 – 2020. Časť informácií je poskytnutá z interných zdrojov podniku.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses