Webová aplikácia pre správu a analýzu príjmov a výdajov firmy pôsobiacej v cestovnom - Klimčík, Andrej; Šedivá, Zuzana, 1961-; Dzuroška, Juraj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Predmetom tejto bakalárskej práce je digitálna podpora pre správu a analýzu príjmov a výdajov malej firmy v cestovnom ruchu. Hlavným cieľom je návrh a vytvorenie webovej aplikácie, ktorá je schopná spravovať príjmy a výdaje firmy a poskytovať základné analýzy zaznamenávaných dát pre podporu rozhodovania managementu spoločnosti. Súčasťou návrhu je návrh procesu automatizovanej výmeny dát medzi internými a externými subjektami. Práca obsahuje analýzu súčasného stavu, analýzu požiadaviek firmy na aplikáciu a databázu a následne ich vytvorenie. Pri návrhu a vývoji bol využitý rámec Scrum, jedna z implementácií agilnej metodiky. Hlavným výstupom bakalárskej práce je funkčná webová aplikácia s databázou. Tento výstup v podobe webovej aplikácie a jej funkcionalít predstavuje hlavný prínos pre firmu v podobe jednoduchého a univerzálneho nástroja pre evidenciu a analýzy príjmov a výdajov.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses