Redesign části informačního systému na základě principů UXD - Červenec, David; Šedivá, Zuzana, 1961-; Dynybyl, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce se zabývá redesignem uživatelského rozhraní webové aplikace pomocí principů UXD. Teoretická část objasňuje disciplíny, obory a postupy sloužící k vytvoření přívětivé uživatelské zkušenosti. Cílem práce je pomocí aplikování principů návrhu uživatelské zkušenosti a uživatelského výzkumu (UXD) analyzovat, s jakými problémy se aktuální uživatelé potýkají. Na základě těchto zjištění navrhnout a otestovat přívětivé a přehledné uživatelské rozhraní odpovídající potřebám uživatelů. K zjištění konkrétních uživatelských požadavků jsou provedeny semistrukturované rozhovory s cílovou skupinou uživatelů, jejich pozorování a testování použitelnosti navrhovaného prototypu. Výsledkem práce je realizace funkčního prototypu navrženého uživatelského rozhraní, respektující zjištěné uživatelské požadavky.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses