Perspektívy spolupráce podniku Dedoles CZ, s.r.o. s neziskovými organizáciami - Zacharová, Júlia; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Hlavným cieľom práce je navrhnutie spolupráce podniku Dedoles CZ, s.r.o. s vhodnými neziskovými organizáciami ako dôležitý parameter ich CSR stratégie a ohodnotenie doterajšej spolupráce slovenskej materskej spoločnosti Dedoles, s.r.o. s neziskovým sektorom. Teoretická časť sa zaoberá vytvorením prehľadu v literatúre, ktorá sa venuje problematike CSR stratégii, neziskového sektoru a podstaty stakeholderov v oblasti spoločenskej zodpovednosti. V druhej empirickej časti sa práca venuje opísaniu spoločnosti, odvetvia, analýze konkurencie, analýze záujmových skupín afinančnej analýze. Následne sú detailne zanalyzované súčasné spolupráce materskej spoločnosti a potenciálne spolupráce dcérskej spoločnosti v neziskovom sektore. V závere práce sú zhrnuté výsledky posledných analýz a sú ponúknuté odporúčania.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses