Zhodnocení udržitelnosti hudebního festivalu : Rock for People - Šubert, Jan; Svobodová, Hana, 1961-; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Jak vyplývá z názvu, tato bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení udržitelnosti společenské akce, kterou je hudební festival: Rock for People. Hlavním přínosem je zhodnocení jeho dosavadních postupů dle normy ISO 20121:2012 – Udržitelné řízení událostí, analýza konkurence, nalezení slabých míst a následná doporučení, která by mohli pořadatelé v rámci udržitelného řízení aplikovat do svého programu. V teoretické části práce je podrobně popsáno, co je to vůbec společenská odpovědnost a udržitelný rozvoj, co se od udržitelné společnosti očekává, jaké jsou možnosti prokazování udržitelnosti a budou zde taktéž rozebrány metody, které byly využity pro samotný výzkum této práce. V praktické části může poté čtenář očekávat analýzu a následné zhodnocení této společenské akce. Jsou zde výstupy jednotlivých rozhovorů hodnocené dle normy ISO 20121:2012, analýza konkurence a návrhy na implementaci nových doporučení, které z tohoto výzkumu vyplynuly. V závěru práce jsou jednotlivé výstupy použity pro hlavní výzkumné otázky, které byly stanoveny v úvodu a na které se v rámci výzkumu podařilo úspěšně nalézt odpovědi.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses