Návrh komunikačního plánu pro e-shop Na dno šálku s.r.o. - Mottysová, Kristýna; Dvořáková, Michaela; Kratochvílová, Alice; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na český e-shop Na dno šálku s.r.o., který se zabývá především prodejem kávy vlastní i partnerské. Hlavním cílem práce je zjistit, jaké jsou příčiny nízkého počtu nových zákazníků. V rámci teoretické části jsou představeny formy komunikačního mixu a jeho hlavní nástroje pro online a offline prostředí, oblast e-commerce, komunikační plán a jeho jednotlivé kroky. V praktické části je představen samotný e-shop a jeho myšlenka, dále průběh výzkumu, kterému předcházel briefing se samotnou zakladatelkou e-shopu. Následně byla zvolena metoda kvantitativního výzkumu ve formě dotazníkového šetření určeného pro sledující instagramového účtu e-shopu. V rámci situační analýzy je vytvořen Porterův model 5 sil, PESTLE a SWOT analýza. Na závěr je popsána aktuální komunikační strategie, identifikovány hlavní nedostatky e-shopu, na jejichž základě jsou navržena řešení, která by e-shopu měla pomoci s vyřešením aktuálního problému.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses