Genderová diskriminace v oblasti automotive - Kubátová, Julie; Macáková, Libuše, 1955-; Krameš, Jaroslav, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou genderové diskriminace na českém trhu práce se zaměřením na oblast automotive. Cílem bakalářské práce je pomocí teoretické rešerše a analýzy získaných dat stanovit, zda se na českém trhu práce skutečně vyskytuje genderová diskriminace. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, které slouží k lepšímu pochopení zmiňované problematiky. Praktická část obsahuje analýzu získaných dat týkající se genderové problematiky a vyhodnocení získaných dat z vlastního dotazníkového šetření. Na závěr jsou zde uvedena hlavní zjištění této práce a představena možná doporučení, která by mohla dopomoci ke snížení genderové diskriminace na trhu práce.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses