Strategická analýza TIERRA VERDE s.r.o. - Cvrčková, Sabina (2022)
Cílem této bakalářské práce je pomocí nástroje strategické analýzy stanovit a zhodnotit postavení společnosti TIERRA VERDE s.r.o. v České republice. Z identifikovaných faktorů z externí a interní analýzy bude sestavena SWOT analýza, na jejímž základě budou stanovena vhodná strategická doporučení pro budoucí vývoj společnosti. Tato doporučení a formulování návrhů pro posílení konkurenční výhody jsou přínosné pro řídící pracovníky společnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány jednotlivé metody a v praktické části pak aplikovány. Závěrem jsou shrnuty důležité informace z provedené strategické analýzy a strategických doporučení.