Strategická analýza TIERRA VERDE s.r.o. - Cvrčková, Sabina; Boukal, Petr, 1962-2022; Jašek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je pomocí nástroje strategické analýzy stanovit a zhodnotit postavení společnosti TIERRA VERDE s.r.o. v České republice. Z identifikovaných faktorů z externí a interní analýzy bude sestavena SWOT analýza, na jejímž základě budou stanovena vhodná strategická doporučení pro budoucí vývoj společnosti. Tato doporučení a formulování návrhů pro posílení konkurenční výhody jsou přínosné pro řídící pracovníky společnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány jednotlivé metody a v praktické části pak aplikovány. Závěrem jsou shrnuty důležité informace z provedené strategické analýzy a strategických doporučení.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses