Podnikatelský plán realizace a provoz laser game arény na severu Čech - Richter, Adam (2022)
Podnikatelský plán realizace a provoz laser game arény na severu Čech se věnuje realizaci podniku tohoto typu ve městě Chomutově. Dlouhodobá ekonomická udržitelnost takového podniku je cílem práce. V práci jsou analyzovány hlavní faktory úspěchu takového podniku včetně odhadu příjmů a nákladů, analýza konkurence, výnosové ukazatele či výkaz cash flow pro první rok.