Podnikatelský plán realizace a provoz laser game arény na severu Čech - Richter, Adam; Dvořáček, Jiří, 1947-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Podnikatelský plán realizace a provoz laser game arény na severu Čech se věnuje realizaci podniku tohoto typu ve městě Chomutově. Dlouhodobá ekonomická udržitelnost takového podniku je cílem práce. V práci jsou analyzovány hlavní faktory úspěchu takového podniku včetně odhadu příjmů a nákladů, analýza konkurence, výnosové ukazatele či výkaz cash flow pro první rok.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses