Vstup nového výrobku na český trh - Daňhel, Adam (2022)
Bakalářská práce se zabývá vstupem nového výrobku na český trh a marketingovou analýzou pro nově vznikající společnost, která se zabývá instalací a prodejem dvířek do stávajících van. Cílem bakalářské práce je analýza trhu v oblasti poskytování služeb speciálních úprav koupelen pro jedince s omezenou možností pohybu, vyhodnocení současného marketingového mixu a jeho vylepšení. Součástí je i analýza makro a mikro prostředí společnosti. Veškerá zjištění a vylepšení budou využity v nově založené společnosti.