Vstup nového výrobku na český trh - Daňhel, Adam; Vávra, Oldřich; Šenkýř, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá vstupem nového výrobku na český trh a marketingovou analýzou pro nově vznikající společnost, která se zabývá instalací a prodejem dvířek do stávajících van. Cílem bakalářské práce je analýza trhu v oblasti poskytování služeb speciálních úprav koupelen pro jedince s omezenou možností pohybu, vyhodnocení současného marketingového mixu a jeho vylepšení. Součástí je i analýza makro a mikro prostředí společnosti. Veškerá zjištění a vylepšení budou využity v nově založené společnosti.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses