Motivace a bariéry absolventů kurzu chůvy ve společnosti Domestica, s.r.o. v období pandemie - Pechová, Kateřina; Říhová, Gabriela; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na absolventy kurzu Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky. Kurz byl pořádán na jaře roku 2021 ve společnosti Domestica, s.r.o. v období pandemie Covid-19. Cílem práce je zjistit motivace a bariéry absolventů daného kurzu. Tento cíl je v práci zjišťován pomocí kvalitativního výzkumu, konkrétně rozhovorů s absolventkami daného kurzu a v rozhovoru s majitelkou společnosti Domestica, s.r.o. Z analýzy rozhovorů byla zjištěna největší motivace, proč absolvovat kurz. Majitelka i absolventky se shodly, že největší motivací je motivace vnitřní, konkrétně že absolventky samy chtějí pracovat s dětmi. Z této bakalářské práce plynou také bariéry bránící absolvování kurzu. V bakalářské práci bylo zjištěno, že motivace převažují nad bariérami.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses