Proces adaptácie zamestnancov ako súčasť obsadzovania pracovných miest v spoločnosti Alza a.s. - Poušová, Lenka; Němec, Otakar; Havlíčková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Táto diplomová práca sa zoberá adaptačným procesom v spoločnosti Alza a.s. Cieľom práce je analýza aktuálneho procesu adaptácie, analýza silných a slabých stránok a vytvorenie doporučení ktoré by odstránili neefektívnosť adaptačného procesu. V teoretickej časti sú charakterizované základné pojmy ktoré sa k téme viažu. V praktickej časti sú popísané metódy ktoré boli použité pri výskume. V závere kvalifikačnej práce je analýza dát ktorá bola zozbieraná, zostrojenie silných a slabých stránok adaptácie a následne návrhy na zefektívnenie.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses