Nákupní chování ve vybraném segmentu - Suchardová, Anna; Andera, Michal, 1984-; Del Maschio, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce zaměřená na nákupní chování v segmentu dětských jednorázových plen si dává za cíl analyzovat a odhalit preference nákupního chování lidí využívající jednorázové pleny pro své ratolesti v České republice. V teoretické části se práce zaměřuje na spotřební a nákupní chování, v rámci kterého byl ze dvou pohledů popsán kupní rozhodovací proces a faktory, které ovlivňují rozhodování. Na konci této části jsou popsána teoretická východiska marketingového výzkumu se zaměřením na dotazníkové šetření a polostrukturované rozhovory. Následuje metodická část, která vykresluje, jak byl prováděn průzkum realizovaný v této práci. V praktické části je velký prostor věnován analýze českého a světového trhu v oblasti dětských plen a vybraným značkám, které v tuzemsku působí. Dále je provedena analýza dotazníkového šetření, které je obohaceno o polostrukturované rozhovory. Na závěr jsou navržena doporučení pro výrobce plen.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses