Zhodnocení ekonomického vývoje Coca-Cola HBC Česko a Slovensko s.r.o. - Okulova, Iuliia; Boukal, Petr, 1962-2022; Rosecká, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit ekonomický vývoj společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko s.r.o., která stačí a prodává nápoje The Coca-Cola Company. Externí hodnocení se bude přednostně zaměřovat na rok 2020, kdy činnost společnosti zpomalila pandemie. Teoreticko-metodologická část se bude věnovat vysvětlení vybraných metod a postupů finanční analýzy. Posléze v praktické části dojde k aplikaci vybraných metod, na jejichž základě bude komplexně zhodnoceno finanční zdraví podniku. Výstupem analýzy bude určení, zda je současná finanční strategie podniku relevantní. V závěrečné části práce na základě očekávaného růstu tržeb a vlastních charakteristik podniku bude představen finančně-ekonomický výhled do budoucna.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses