Závislosti na digitálních technologiích, jejich kategorizace a důsledky - Nejedlík, Jan; Papík, Richard, 1962-; Sklenák, Vilém, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato bakalářská práce pojednává o závislostech na digitálních technologiích. Teoretická část této práce obsahuje definování pojmu závislost, zařazení pojmu závislost na digitálních technologiích, následné rozdělení a popsání jednotlivých závislostí završené vytipováním důsledků těchto závislostí. Druhá, praktická, část se zabývá vlastním výzkumem ve formě vytvoření (elektronického) dotazníku, jeho distribuce respondentům (vysokoškolským studentům) a následným zpracováním dat do formy, ve které tato data mohou zodpovědět na výzkumné otázky a poskytnout srovnání s obdobnými výzkumy, které se uskutečnily nebo proběhly již před touto prací. Tato část se soustředí na závislosti na hraní online a offline her a na závislost na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Richard Papík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses