Koncept work-life balance v prostředí projektového řízení - Blín, Ondřej; Lorencová, Hana; Nový, Ivan, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce se zabývá tématem work-life balance u projektových manažerů. Cílem této diplomové práce je identifikovat specifika konceptu work-life balance projektových manažerů v prostředí projektového řízení v ČR na základě kvalitativního výzkumu s využitím hloubkových rozhovorů s projektovými manažery. Tato práce je rozdělena na tři části: teoretickou, metodickou a praktickou. Teoretická část se zaměřuje na work-life balance, projektový management včetně aspektů pozice projektového manažera a současné omezené poznaní work-life balance projektových manažerů. Metodická část je věnována popisu vybrané metody výzkumu, výzkumnému souboru a sběru dat včetně popisu jejich zpracování. V praktické části jsou analyzovány získaná data, zasazena do kontextu současného poznání a formulována doporučení pro projektové manažery a pro jejich zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses