Motivace SW profesionála dle vybraných aspektů - Macko, Martin (2022)
Cílem bakalářské práce je analýza a zhodnocení motivačních nástrojů ve vybrané komerční bance XYZ, pomocí analýzy současných motivačních nástrojů a následné vytvoření doporučení, které bude mít za následek zvýšení motivace softwarových profesionálů v bance XYZ. Samotná analýza motivačních nástrojů je rozdělena na dvě části. V první části je BP věnována popisu současného stavu motivačního programu banky, který byl vypracován na základě interních informací. K vypracování druhé části, sloužící k zhodnocení současného stavu z pohledu zaměstnanců, bylo zvoleno anonymní dotazníkové šetření. Na základě průzkumu byly zjištěny silné a slabé stránky organizace, které byly posléze využity k vytvoření návrhu opatření. Tento návrh by měl vést ke zvýšení motivace a spokojenosti zaměstnanců.