Analýza redesignu festivalu Rock for People v letech 2018-2019 - Friedlová, Štěpánka (2022)
Bakalářská práce je věnována tématu redesignu festivalu Rock for People. První část se na základě rešerše literatury zabývá definování pojmu hudební festival a marketingem hudebních festivalů. Dále je představen pojem vizuální styl, co všechno obsahuje a jak probíhá jeho redesign. Praktická se věnuje hudebnímu festivalu Rock for People, jeho historii, marketingu a situaci před redesignem. Následně je popsán celý proces změny vizuálního stylu, vyhodnocení účinnosti a finální výsledek. Cílem této práce je popsat a zhodnotit redesign vizuálního stylu festivalu Rock for People, který proběhl v letech 2018-2019. K naplnění cíle práce byl využit kvalitativní a kvantitativní, konkrétně polo-strukturované rozhovory a dotazníkové šetření. Výsledky dotazníku ukázaly, že se s novým vizuálním stylem dokázala ztotožnit polovina respondentů.