Budování sociálního pilíře CSR ve společnosti XYZ - Nguyenová, My Uyen (2022)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat a zhodnotit sociální pilíř ve vybrané společnosti XYZ – jaké jsou pracovní podmínky pro zaměstnance a zda jsou dostatečně informovaní o zaměstnaneckých výhodách a navrhnutí postupů ke zlepšení sociálního pilíře společnosti. V teoretické části bakalářské práce se vymezují pojmy k porozumění problematiky. Jedná se o pojmy společenské odpovědnosti firem, pracovní podmínky, zaměstnanecké výhody a vzdělávání zaměstnanců, které budou sloužit jako podklad k praktické části. V praktické části je pomocí dotazníkového šetření provedena analýza a hodnocení spokojenosti ve společnosti, s pracovními podmínkami a nabízenými benefity. Z výsledků dotazníkového šetření budou navržena opatření ke zlepšení zjištěných nedostatků.