Budování sociálního pilíře CSR ve společnosti XYZ - Nguyenová, My Uyen; Němec, Otakar; Stojanovová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat a zhodnotit sociální pilíř ve vybrané společnosti XYZ – jaké jsou pracovní podmínky pro zaměstnance a zda jsou dostatečně informovaní o zaměstnaneckých výhodách a navrhnutí postupů ke zlepšení sociálního pilíře společnosti. V teoretické části bakalářské práce se vymezují pojmy k porozumění problematiky. Jedná se o pojmy společenské odpovědnosti firem, pracovní podmínky, zaměstnanecké výhody a vzdělávání zaměstnanců, které budou sloužit jako podklad k praktické části. V praktické části je pomocí dotazníkového šetření provedena analýza a hodnocení spokojenosti ve společnosti, s pracovními podmínkami a nabízenými benefity. Z výsledků dotazníkového šetření budou navržena opatření ke zlepšení zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses