Vývoj webových stránek pro společnost Apio CZ, s.r.o. - Kupec, Eduard (2022)
Tato práce se zabývá popisem vývoje webových stránek na zakázku a poukazuje na důležité aspekty, na které je třeba při vývoji dbát. Popisuje celý průběh vývoje a poukazuje na použití front-end frameworku. Teoretická část práce popisuje základní historii webových stránek, zabývá se základními technologiemi pro tvorbu webů a poukazuje na významnost responzivity v dnešní době. V závěru teoretické části je popsán význam webů přímo pro podniky. Praktická část práce pak popisuje samotný vývoj reálné zakázky na tvorbu webové prezentace od začátku do konce. Následně popisuje ukázkové chyby, které se objevují na starém webu společnosti, pro kterou je nový web vyvíjen, aby čtenář dokázal ještě lépe pochopit, jak by webová stránka vypadat neměla. Dále obsahuje praktickou ukázku používaní frameworků při vývoji. Poukazuje i na problémy, které se při tvorbě objevily.