Podniková identita a image značky Avast na trhu Spojeného Království - Drápalík, Ondřej (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce je popsat hlavní charakteristiky současné podnikové identity značky Avast a analyzovat její image na strategickém trhu Spojeného Království. V úvodní části je čtenář do hloubky seznámen s problematikou podnikové identity, image a souvisejících podtémat tj. firemní komunikace, firemní kultura a firemní design. Praktická část představuje společnost Avast, postup a metody použité k dosažení cíle, popisuje její současnou firemní identitu, analyzuje image pomocí dat z dotazníkového šetření a interního zákaznického NPS souboru a v neposlední řadě také prezentuje vyhodnocení výzkumu a představuje řadu doporučení.