Podniková identita a image značky Avast na trhu Spojeného Království - Drápalík, Ondřej; Nový, Ivan, 1956-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce je popsat hlavní charakteristiky současné podnikové identity značky Avast a analyzovat její image na strategickém trhu Spojeného Království. V úvodní části je čtenář do hloubky seznámen s problematikou podnikové identity, image a souvisejících podtémat tj. firemní komunikace, firemní kultura a firemní design. Praktická část představuje společnost Avast, postup a metody použité k dosažení cíle, popisuje její současnou firemní identitu, analyzuje image pomocí dat z dotazníkového šetření a interního zákaznického NPS souboru a v neposlední řadě také prezentuje vyhodnocení výzkumu a představuje řadu doporučení.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses