Návrh IS pro mobilní aplikaci s kavárnami - Mikula, Tobiáš (2022)
Bakalářská práce pojednává o návrhu informačního systému pro mobilní aplikaci s kavárnami. Cílem práce je s využitím agilní metodiky provést úvodní návrh IS mobilní aplikace. Teoretická část se nejprve zabývá analýzou prostředí mobilních aplikací. Jsou zde vysvětleny základní pojmy. Detailněji je popsána agilní metodika Scrum, tj. praktiky, role, artefakty, principy a Product Backlog. Praktická část se soustředí na použití Scrum metodiky na konkrétním příkladu. Analyzuje se prostředí vyvíjené aplikace a sbírají se požadavky. Ty jsou poté uspořádané do podoby User Story a následně strukturovány ve výsledném Product Backlog.