Návrh IS pro mobilní aplikaci s kavárnami - Mikula, Tobiáš; Oškrdal, Václav; Bönisch, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce pojednává o návrhu informačního systému pro mobilní aplikaci s kavárnami. Cílem práce je s využitím agilní metodiky provést úvodní návrh IS mobilní aplikace. Teoretická část se nejprve zabývá analýzou prostředí mobilních aplikací. Jsou zde vysvětleny základní pojmy. Detailněji je popsána agilní metodika Scrum, tj. praktiky, role, artefakty, principy a Product Backlog. Praktická část se soustředí na použití Scrum metodiky na konkrétním příkladu. Analyzuje se prostředí vyvíjené aplikace a sbírají se požadavky. Ty jsou poté uspořádané do podoby User Story a následně strukturovány ve výsledném Product Backlog.
Vedoucí práce: Václav Oškrdal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses