Návrh marketingové komunikace e-shopu OBALNAJABKO.CZ - Konečný, Daniel (2022)
Diplomová práce na téma „Návrh marketingové komunikace e-shopu OBALNAJABKO.CZ“ se v teoretické části zabývá samotným marketingem, dále marketingovým procesem a mixem a detailně rozebírá jednotlivé nástroje online marketingu. Pro celistvost tématu je dále v práci analýza spotřebního chování Čechů při nákupech online. Praktická část je tvořena jednotlivými digitálními kampaněmi, vytvořenými za účelem zjištění, která forma propagace je pro zvolený e-shop nejefektivnější a která přináší nejvíce koncových zákazníků. Cílem je na základě teoretického základu vytvářet formou vlastních pokusů kampaně, které budou přinášet koncové a spokojené zákazníky a které e-shopu přinesou zisk. Přínosem práce je ukázka kampaní ostatním, teoretický základ, na co by se při kampaních mělo dbát a co je vhodné použít.