Návrh marketingové komunikace e-shopu OBALNAJABKO.CZ - Konečný, Daniel; Mareš, Jan, 1986-; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Diplomová práce na téma „Návrh marketingové komunikace e-shopu OBALNAJABKO.CZ“ se v teoretické části zabývá samotným marketingem, dále marketingovým procesem a mixem a detailně rozebírá jednotlivé nástroje online marketingu. Pro celistvost tématu je dále v práci analýza spotřebního chování Čechů při nákupech online. Praktická část je tvořena jednotlivými digitálními kampaněmi, vytvořenými za účelem zjištění, která forma propagace je pro zvolený e-shop nejefektivnější a která přináší nejvíce koncových zákazníků. Cílem je na základě teoretického základu vytvářet formou vlastních pokusů kampaně, které budou přinášet koncové a spokojené zákazníky a které e-shopu přinesou zisk. Přínosem práce je ukázka kampaní ostatním, teoretický základ, na co by se při kampaních mělo dbát a co je vhodné použít.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses