Strategická analýza společnosti NOTINO s.r.o. - Artemova, Karina (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést strategickou analýzy společnosti Notino, s.r.o a na jejím základě navrhnout strategická doporučení pro vrcholový management. Jednotlivé kroky a jejich návaznost sledují standardizovanou logiku strategické analýzy. Struktura práce zahrnuje rozbor vztahů společnosti s vnějším okolím a analýzu vnitřních zdrojů. Bakalářská práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se skládá z popisu logiky strategické analýzy a popisu metod, které jsou následně aplikovány v části praktické. V závěru práce lze najít syntézu výstupů jednotlivých analýz z praktické části a návrh strategických doporučení pro úspěšné fungování společnosti.