Strategická analýza společnosti NOTINO s.r.o. - Artemova, Karina; Pernica, Karel; Kubíček, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést strategickou analýzy společnosti Notino, s.r.o a na jejím základě navrhnout strategická doporučení pro vrcholový management. Jednotlivé kroky a jejich návaznost sledují standardizovanou logiku strategické analýzy. Struktura práce zahrnuje rozbor vztahů společnosti s vnějším okolím a analýzu vnitřních zdrojů. Bakalářská práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se skládá z popisu logiky strategické analýzy a popisu metod, které jsou následně aplikovány v části praktické. V závěru práce lze najít syntézu výstupů jednotlivých analýz z praktické části a návrh strategických doporučení pro úspěšné fungování společnosti.
Vedoucí práce: Karel Pernica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses