Průzkum spotřebitelského chování uživatelů barefoot bot - Smítka, Vojtěch; Andera, Michal, 1984-; Hrečka, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá průzkumem spotřebitelského chování uživatelů barefoot obuvi v České republice za účelem odhalení specifik chování uživatelů barefoot obuvi a obecných trendů celého odvětví s cílem získat podklady pro rozvoj podnikání na tomto trhu. V teoretické části práce je popsána charakteristika spotřebitelského chování a faktorů, které spotřebitelské chování ovlivňují spolu s procesem a metodami výzkumu chování spotřebitelů. V práci je také zahrnut obecný popis barefoot obuvi a teorie z oblasti vývoje nového produktu. Následná praktická část popisuje a vyhodnocuje primární výzkum prováděný prostřednictvím dotazníkového šetření, ze kterého vyplývají závěry a doporučení určené pro účely vývoje nového produktu v oblasti barefoot obuvi.
Vedoucí práce: Michal Andera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses