Analýza péče o zaměstnance - Andrýsek, Jakub (2022)
Bakalářská práce zpracovává analýzu péče o zaměstnance se zaměřením na společnost Slovácká pekárna s.r.o. Cílem praktické části je zjistit a zanalyzovat aktuální situaci péče o zaměstnance, prozkoumat s tímto stavem spojenou dosavadní spokojenost zaměstnanců a navrhnout opatření, jež by pomohla ke zdokonalení pracovních podmínek. Teoretická část bude popisovat jednotlivé složky péče o zaměstnance, a tudíž: zaměstnanecké odměňování, jednotlivé pracovní podmínky a vzdělávání zaměstnanců. V praktické části bude aktuální stav péče o zaměstnance zkoumán pomocí dotazníkového šetření. Na základě výsledků dotazníků, tedy míry spokojenosti zaměstnanců, a vědomostí nabytých z teoretické části, budou navržena doporučení, která by mohla dosavadní stav zlepšit.