Analýza a zdokonalení marketingové komunikace na B2B trhu společnosti Optimify s. r. o. - Knejp, Tomáš (2022)
Hlavním cílem práce je navrhnout kroky ke zdokonalení marketingové komunikace na B2B trhu společnosti Optimify s.r.o.. Dosáhnutí tohoto cíle je skrze dílčí kroky v rámci provedení kvalitní teoretické rešerše, kvantitativního výzkumu, analýzy současného stavu a následného sestavení jednotlivých doporučení. Tato práce zohledňuje základní aspekty charakteristik B2B trhu, chování příslušných osob na daném trhu, doporučené komunikační kanály i moderní metody dosažení vytyčených cílů. Společnost Optimify představuje standardní vzor na trhu vývoje a poskytování software, který má vysoký růstový potenciál. Součástí práce jsou také nové výzvy související s pandemií COVID-19.