Finanční analýza společnosti Saunia, s.r.o.. - Zadák, Jan (2022)
Cílem této bakalářské práce je zpracování finanční analýzy společnosti SAUNIA, s. r. o. (dále jen SAUNIA) za období 2016-2020 včetně charakterizace emise dluhopisů této společnosti na základě veřejně dostupných zdrojů. V metodické části jsou vysvětleny základní pojmy, postupy a ukazatele finanční analýzy. V následující praktické části je provedena analýza společnosti SAUNIA, s. r. o. a konkurenčních podniků na základě této metodiky, a vyhodnoceny výstupy finanční analýzy