Finanční analýza společnosti Saunia, s.r.o.. - Zadák, Jan; Kohoutek, Štěpán; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zpracování finanční analýzy společnosti SAUNIA, s. r. o. (dále jen SAUNIA) za období 2016-2020 včetně charakterizace emise dluhopisů této společnosti na základě veřejně dostupných zdrojů. V metodické části jsou vysvětleny základní pojmy, postupy a ukazatele finanční analýzy. V následující praktické části je provedena analýza společnosti SAUNIA, s. r. o. a konkurenčních podniků na základě této metodiky, a vyhodnoceny výstupy finanční analýzy
Vedoucí práce: Štěpán Kohoutek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses