Analýza zaměstnanců v pražském kavárenském prostředí - Holečková, Petra; Němec, Otakar; Petráček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
V Praze se nachází velké množství kaváren, ve kterých pracuje mnoho zaměstnanců, kterým je v této bakalářské práci věnována pozornost. Na základě analýzy opírající se o dotazníkové šetření budou respondenty zodpovězeny otázky týkající se pracovní spokojenosti, komunikace se zákazníky, odměn a stresu v práci. Pro vedoucí zaměstnance je dotazník odlišný, ale ptající se na otázky velmi podobné. Cílem práce je zjistit a porovnat, jaké mají zaměstnanci v kavárnách pracovní podmínky ve srovnání s jinými podniky. Dozvím se odpovědi na otázky, které jsem si stanovila za účelem provedení analýzy, která může být nápomocná osobám, které se o kavárny zajímají, dále také těm, kteří by se rádi ucházeli o práci v ní a v neposlední řadě může výzkum poskytnout informace samotným kavárnám za účelem zmapování situace v nich.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses